ELX Solution

ELX Koukku
Worlds first adjustabe snowmobilehitch

ELX vetokoukku on markkinoiden ensimmäinen skootterin vetokoukku, jonka korkeus on vapaasti säädettävissä 6-18 cm, kaikkiin erilaisiin skoottereihin ja kelkoihin. Sen lisäksi, että se on korkeussäädettävä, voit täydentää vetoa nykimisvapaalla holkilla lisätäksesi perheen mukavuutta kelkassa. ELX veto on myös jousitettu korkeuteen imemään kaikki pienet kolhut, jotta kelkka kulkee mahdollisimman sujuvasti
  • repair-check Easy adjustment
  • repair-check Enkel att ta bort vid lössnökörnig
  • repair-check Bussning för att få ett ryckfritt drag
  • repair-check Passar BRP och Yamaha
  • repair-check Korkeussäädettävä
  • repair-check Jousi täynnä uretaaniholkkia mukavampaan ajoon
ELX Solution

ELX Koukku

Justerbar

ELX Draget är utvecklat för att kunna justeras i höjdled så att den passar alla tänkbara pulkor du kan tänkas dra efter skotern. Höjden på draget är justerbart ca 6-18 cm beroende på hur din skoters dragbåge ser ut. Det finns två färdiga lägen som man justerar höjden på, och utöver den justeringen så är ELX draget fjädrat som gör att den kommer sjunka ner ytterligare något när pulkan kopplas på.

Elastomer

Fjädringen på ELX draget är gjort av Elathane, som är ett polyeterbaserat polyuretan. Elathan är stabilt, har goda åldringsegenskaper, tål UV-strålning samt höga och låga temperaturer och lämpar sig därför väldigt bra som dämpning i ELX draget. Elastomern som följer med när du köper ELX draget är 15 mm.

ELX Snatch free

Utöver att ELX draget är justerbar, så går det att köpa till ELX Snatch Free, som är en Elathane bussning som man sätter på dragkroken och som gör kopplingen mellan dragkroken och pulkan stum. Detta medför en behagligare färd för personera som åker i pulkan.

ELX Solution

Gå till Webshop

Kolla in våra produkter!
ELX Solution

Har du någon fundering?

Välkommen att kontakta oss på ELX Solution. Vi hjälper dig hitta rätt drag till din skoter.